Bayilik veren firmalar ,bayilikler. Blogger tarafından desteklenmektedir.

20 Mayıs 2013 Pazartesi


Gıda giyim eğitim eğlence hizmet kısacası aklınıza gelebilecek her iş kategorisinin marka olmuş firmaları iş alanlarını daha da büyütmek ve yatırım maliyetlerini azaltmak için bayilik yetkisi ile çalışmaktadırlar. Birçok yatırımcıda bahsettiğimiz bu sektördeki öncü markalar ile temasa geçerek iş hayatına atılmak için girişimlerde bulunmaktadırlar.
Eğer sizde bu şirketlerin gücünden istifade ederek bayilik yetkilerini almak istiyorsanız net üzerinden analiz ve araştırma yaparak bayilik veren firmalar ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu doğru bir karar verme ve mantıklı bir yatırım yapmanız için gerekli olan bir durumdur. Hatta bizzat yatırım uzmanları ile de temasa geçebilirsiniz. Herkese bol kazançlı ve işlerinin rast gittiği güzel günler diliyoruz. Sağlıcakla kalınız. 

13 Mayıs 2013 Pazartesi


UZMANLARI DİKKATE ALIN; BAYİLİK ALTERNATİFİNİ DEĞERLENDİRİN
Yatırımlar konusunda uzman olan kişilerin yorumlarını ele alırsak bayilik seçiminin girişimci ve yatırımcı adayları için son derece iyi bir alternatif olduklarını söylediklerini görebiliriz. Eğer sizinde kenarda bu yönde yatırım yapmanız için bekleyen bir birikiminiz var ise değerlendirilmesi mümkün olan olanaklar bulabilirsiniz.
Özellikle yiyecek sektöründe bayilik veren firmalar ile temasa geçerek yatırım şartları ile ilgili tüm bilgileri alabilirsiniz. Bu firmalar ile iletişime geçtiğinizde kazanmanız muhtemel ciro ve kar payı ile ilgili detaylı bilgileri de alabilmeniz mümkündür. Tabi bir uzman eşliğine bu görüşmeleri gerçekleştirmeniz doğru bir iş yatırımı için son derece gerekli ve önemli bir durum olacaktır. 

9 Mayıs 2013 Perşembe


BAYİLİK SEÇENEĞİ
Sağlam ekonomi yapısı ile birçok yatırımcının göz bebeği haline gelen ülkemiz onlarca firmanın ilgisini çekmiş ve ülke pazarımıza giriş yapmasını sağlamıştır. Gıdadan giyime restoranda eğlence sektörüne kadar aklınıza gelebilecek her alanda böylesine bir durum ile karşı karşıya kalmak son derece doğaldır.
Yatırım yapan bu firmalar kısa sürede ülke geneline yayılmak için bayilik fırsatı vermektedirler. Her biri birbirinden iyi ve büyük olan markalar gibi yerel ve orta ölçekte hizmet sunan birçok firmadan da bayilik alabilmeniz mümkündür. Burada esas önemli olan husus yatırımlarınızı doğru bir yöntem ile gerçekleştirmek ve düzenli olarak artan bir gelir kapısı sunan seçeneği tercih etmek olmalıdır. Bu yüzden iyi bir araştırma ve analiz yapmanız gerektiğinin altını da şöyle bir çizelim. 

7 Mayıs 2013 Salı



İnsanlar ciddî anlamda yeni iş fikirlerine ulaşmak ve bilgi almak için araştırma yapmaktadırlar. Ülkemizde bu iş fikirlerinin en önemlisi son zamanlarda yaygın bir şekilde tercih edilen bayilik alternatifi olmaktadır. Yüzlerce firma ülke genelinde şube açmak için kişilere bayilik yetkisi vermektedir. Böylece hem siz iyi bir marka altında iş hayatına atılan kişi olmayı başaracak hem de marka sizin yüksek cirolarınızdan katkı payı alarak işlerinizi geliştirecek.
Tüm bunlar göz önüne alındığında franchise işleminin son derece mantıklı ve doğru bir yatırım aracı olarak görülmesi gerektiğinin altını çizebiliriz. Eğer para kazanma konusunda yatırımınızın doğru neticelenmesini istiyorsanız böyle bir girişimde bulunmadan önce iyi bir araştırma yapmanız gerektiğini de hatırlatalım. 

3 Mayıs 2013 Cuma


Bayilik istatistiklere bakıldığında son yılların yatırımcılar tarafından en çok ilgi gören yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. Gıda restoran işletmeciliği cafe seçenekleri giyim markaları teknoloji markalar gibi pek çok alanda bayilik alabilme seçeneğinizin olduğunu belirtelim.
Tabi bu markalar size bayilik hizmeti verirken bir takım kriterlere sahip olmanızı beklemektedirler. Bu hem finansal olarak sağlam bir yapıya sahip olmanız hem de markalarını daha da ileriye götürecek bir vizyonu taşımanız gerektiği gibi özelliklerdir. Siz de bu konuda kendinize güveniyorsanız detaylı olarak bir araştırma yapabilir ve yatırımlarını nasıl doğru bir şekilde yönlendirebilirsiniz konusu ile ilgili uzmanlardan destek alabilirsiniz.

2 Mayıs 2013 Perşembe


BAYİLİK VEREN FİRMALAR İLE İŞ SAHİBİ OL
İş sektöründe iyi ve ciddî anlamda bir yatırım yapmak ve yer almak istiyorsanız o zaman bayilik veren firmalar ile bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ülkemizde oldukça yaygın bir şekilde gelişen ve tercih sebebi olarak bu iş sistemini görmekteyiz. Bakıldığında aklınıza gelebilecek her sektörde bayilik fırsatını tanıyan pek çok firma bulabilirsiniz. Bu firmalar ile ilgili detaylı bilgi almak ve yatırım şartları ile ilgili geniş bir bilgi sahibi olmak istiyorsanız net üzerinden araştırma yaparak istediğiniz verilere ulaşabilirsiniz.
İyi bir kazanç kapısı aralamak istiyorsanız firmaların sunduğu kriterleri yerine getirmeniz gerektiğinin ilk öncelik olduğunu bilmenizde fayda olacaktır. Bu konuda ciddî bir araştırma yapmanız ve bütçenize uygun bir firma seçmeniz bu yüzden büyük önem taşımaktadır. 

29 Nisan 2013 Pazartesi



Bayilik son yılların en yaygın bir şekilde para kazanma aracı olarak kullanılmaktadır. Eğer sizde düşük sermaye ile ciddî bir iş hayatı içerisine girmek ve bu yönde para kazanmak istiyorsanız detaylı ve ciddî bir araştırma sonucunda bayiliğini alabileceğiniz binlerce firma bulabilirsiniz. Tabi bu konuda karar verirken atılımınızı yapmayı plânladığınız şehrin eksik yönlerini ele alarak bir tercih yapmanız gerektiğini unutmayınız.
Bayilik veren firmalar belli bir bedel ödeyerek size bu konuda hizmet vermektedirler. Son derece geniş bir alanda bu konuda hizmet alabilirsiniz. Son dönemlerin en karlı ve etkili bayilik seçenekleri için internet üzerinden araştırma yapabilir ve fikir elde etme konusunda önemli adım atabilirsiniz.

20 Nisan 2013 Cumartesi


Türkiye ve dünyanın önde gelen ülkelerinde franchise veren Mr. Kumpir, "Dünyayı Doyuran Lezzet" sloganı ile Türk damak tadının keyifli lezzeti kumpiri tüm dünyaya franchise vererek tattırmayı hedefliyor.
Girişimcilerin en çok yatırım yaptığı ve yatırımlarının en çabuk karışılığını aldığı sektörlerin başında gelen fast food, kumpirde güvenilir bir marka ile tanıştı.
Mr. Kumpir, başta Türkiye olmak üzere, Kanada, Almanya, İsveç, İsviçre, Yunanistan, Belarus, Suudi Arabistan, Avusturya, Kazakistan, Çek Cumhuriyeti, Azerbaycan, Danimarka, Kuzey Kıbrıs, Hollanda ve İtalyan şehirlerine franchise vermiş ve bir çok ülke ile görüşmelerini devam ettirmektedir.
Kumpirin yanısıra; ızgaralar, sıcak ve soğuk sandviçler, paniniler, salatalar ve zengin içecek menüsü ile konusunda franchise veren Mr. Kumpir, Türkiye'de doğan ve dünyaya açılan bir kaç markadan biri olma özelliğini taşımaktadır.

Fast Food sektöründe düşük maliyetli, yüksek kazançlı ve hızlı geri dönen bir yatırım imkanı sunan Mr. Kumpir, franchise konusunda dengeli paylaşımı ve eksiksiz hizmeti ile farklı ülkelerde kazandığı zengin deneyimlerini Türkiye'deki girişimcilerine aktarmaktadır.
Franchise alarak yatırım yapan girişimcilerine uygun ekipman ve mükemmel pişirme sistemini sunan Mr. Kumpir, uzman kadrosu ile işi yerinde öğretip, denetlemektedir.
Yenilenmiş ve çeşitlendirilmiş menüsü ile kısa sürede öğrenilebilen ve usta bağımlılığı yaratmayan Mr. Kumpir sistemi, çabuk hazırlanması, pratik ambaljı ve sunumu ile fast food sektöründe tercih edilen bir markadır.
Mr. Kumpir iş hayalleriniz için size mükemmel fırsatlar sunuyor.Bulunduğunuz çevrede kumpir yapan başka işletmeler olabilir, ancak neden bir dünya markasını tercih etmeyesiniz?


Neden Mr. Kumpir?

Kumpir, hazırlanışı ve içeriği bakımından, fast food sektöründeki en sağlıklı ve en doğal üründür. Mr. Kumpir, alanında, tüm dünyadaki ve Türkiye'deki en yaygın franchise markasıdır. Girişimcilerine düşük maliyetli, yüksek kazançlı, geniş menülü ve kolay işletilen bir iş imkanı tanır. Girişimcileri ile beraber kazan-kazan mantığı güderek, tüketiciye temiz ve sağlıklı ürünler sunar, karlı işletmeler açtırır, reklam kampanyaları ile destekler.

Franchise Verirken

Yatırımcılara yer seçiminde yardımcı oluyoruz, başlangıçta telafisi mümkün olmayan hataları engelliyoruz. Kalitemizi ve farkımızı sağlayan deneyimimizi prosedürler ve el kitapları halinde veriyoruz. Kumpirden ızgaraya, özel salatalardan tatlı çeşitlerine kadar olan geniş menümüzü yatırımcılarımıza eğitmenlerimiz aracılığı ile öğretiyor, özel formüllerimizi gizlilik çerçevesinde olmak şartıyla paylaşıyoruz. Başlangıçta ve yerinde franchise alan girişimcilerimizin eleman ihtiyaçlarını belirleyerek onları eğitime tabi tutuyoruz. Sürekli ve düzenli denetim sistemimizle kalitemizi ve yüksek standardımızı koruyoruz. Güçlü tedarikçilerimizden aldığımız avantajları, yatırımcılarımızla paylaşarak rekabeti avantaja dönüştürüyoruz.

Franchise Sistemimiz

Farklı konseptlerimizle sizin için en karlı işletmeyi tanımlarız. Yer seçiminde yardımcı olur, en doğru lokasyonu belirleriz, işletmeci bağımsızlığını koruruz ve asla yalnız bırakmayız. Alanında önemli isimler olan mimari konsept ve tanıtım ajanslarımızın deneyimlerini, hemen başlangıçta size sunarız. Zengin menümüzle geniş bir müşteri kitlesinin zevkine hitap ederiz. Sizi ve elemanlarınızı eğitir, restoran otomasyon sistemimizle kazancınızı güvence altına alırız. Sürekli ve düzenli denetim uygulayarak kalitenizin her zaman yüksek seviyede kalmasını sağlarız. Güçlü tedarikçilerle çalışarak kalitemizi sürekli kılar, sorunları kaynağında çözeriz. Tanıtım ve kampanyalarla işletmelerimizi destekleriz. İşletmeci tanıtım ve pazarlamayı bize bırakır, işletmesine ve satışa odaklanır.

Franchise Sistemimiz

Sözleşme

Mr. Kumpir başvuru sahibinin önerdiği lokasyonda fizibilite çalışmalarını yapar. İşletmenin açılışında bir sakınca görmediği takdirde, franchise sözleşmesi imzalanarak işyerinin dekorasyon ve kurulum sürecini başlatır.

Kurulum

Mr. Kumpir markasının mimari ve kurumsal kimliğine bağlı kalarak, Altın Şehir Gıda'nın mimari ve teknik ekibinin kontrolünde, işletme belli standart ekipman ve ürünleri kullanarak hizmete hazırlanır. Belirlenen sürede işletme tüketicinin hizmetine açılır.

Eğitim

İşletme faaliyet aşamasına getirilirken, aynı süreçte personel ihtiyacı belirlenir. Kısa süreli bir eğitim sürecinden sonra personel Mr. Kumpir markası altında ve hizmet standardı çerçevesinde ailenin bir parçası olur.

Denetim

Mr. Kumpir standartlarının korunabilmesi ve sadık müşteri kitlesinin devamlılığı için, düzenli olarak hizmet ve ciro denetimleri yapılır.

Lojistik

Mr. Kumpir markasının kurumsal kimliği açısından, kullanılan ambalaj, servis materyalleri gibi tüm basılı malzemeler tarafımızdan işletmeye tüketim yoğunluğuna göre ulaştırılır.

Danışmanlık

Mr. Kumpir işletmenin potansiyelini arttırmak, verimliliğini ve standartlarını korumak için sürekli destek sağlar.

Mr kumpir franchise başvuru http://www.mrkumpir.com/franchise-basvuru.php